blå sygesikringskort england brexit

Brexit og rejseforsikring. Der gælder særlige regler for hjemtransport fra Finland Island Norge og Sverige pga.


Stor Forvirring En Halv Million Danskere Risikerer At Tage Pa Ferie Uden Dette Ekstra Bladet

Hvis du tager til et andet EU-land for at studere forske være i praktik eller tage en erhvervsuddannelse skal du have en sygesikring der dækker alle former for sundhedsrisici i.

. Sygesikring under midlertidige ophold. Rejser du uden for EU-landene Norge Island Liechtenstein Schweiz og. Du kan bestille kort til dine børn under 18 år hvis de bor på samme adresse som dig.

Hvis du rejser uden for Danmark Færøerne og Grønland opfordres du til at tegne en privat rejseforsikring. Home 2018 Blå sygesikringskort. Norge Island og Liechtenstein.

Da briterne forlod EU ved årsskiftet fik det den konsekvens at det blå EU-sygesikringskort ikke længere gælder i England Skotland Nordirland. Rejser du til lande uden for Europa er du ikke dækket via det blå EU. Du er dækket at det blå sygesikringskort når du rejser til Storbritannien.

Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling medicin mm. Brexit - EUs aftaler med Storbritannien Som følge af Brexit har EU og Storbritannien indgået to aftaler. En aftale blandt de nordiske lande - Nordisk konvention.

Metta Frost sektionsleder i Styrelsen for Patientsikkerhed. Men hvad dækker det blå kort helt præcist. Sådan dækker det blå sygesikringskort på fx ferie i et EU-land.

December 2020 vil de nuværende regler om sygesikring for personer der bevæger sig mellem EU og Storbritannien. Storbritannien introducerer nye britiske sygesikringskort. Når du søger om det blå EU-sygesikringskort får du automatisk sendt et midlertidigt bevis til.

Her kan du bestille det blå EU-sygesikringskort. England Skotland Wales og Nordirland. Læs mere om hvordan du kan være dækket af dit blå EU-sygesikringskort i informationen om Brexit hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Du kan bruge det blå EU-sygesikringskort ved rejser til andre EU-lande og EØS-landene. Det blå EU-sygesikringskort giver adgang til sygesikring på rejser i EU- EØS-lande og Schweiz. Fra og med den 1 august 2014 sker der ændringer i dækningen for det gule sygesikringskort hvis du skulle blive syg under rejse i England.

Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår. Hvis du pludselig bliver syg under et midlertidigt ophold i et andet EU-land - uanset om du er på ferie forretningsrejse eller. Kontakt Du kan altid kontakte.

Det blå sygesikringskort dækker heller ikke den. Fra og med den 1 august. For akut lægehjælp ring 999 eller 112.

Hvis du er bosat i Danmark og undergivet dansk social sikring er der vigtigt at kende reglerne for dækning hvis der er behov for sygesikring under ophold i England. Hvis det ender med den såkaldte No-deal Brexit dækker det blå EU sygesikringskort ikke længere. Bliver du derfor sygesikret i Storbritannien skal du have udstedt et britisk sygesikringskort der viser hvilken af de to.

I Brexit overgangsperioden som gælder til den 31. Og kan der være grunde til at købe en privat rejseforsikring til ferien. Derfor er det vigtigt at du anskaffer dig det blå EU.

Under ophold i et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz. Bestil det blå EU-sygesikringskort.


Den Ultimative Guide Til Rejseforsikring Efter Brexit Rejseforsikringsguiden Dk


Nu Er Eu Og Storbritannien Blevet Enige Om En Aftale Sadan Kommer Brexit Til At Pavirke Dig Udland Dr


Rejsesygeforsikring Det Bla Kort Patienthandbogen Pa Sundhed Dk


Brexit Risikabelt At Rejse Til Storbritannien Uden Forsikring Tryg Dk


Brexit Husk Din Rejseforsikring Sos International

No comments for "blå sygesikringskort england brexit"